Sfere dekoruese, qelq, e kuqe, e bardhe, 9cm

770 Lekë

Sfere dekoruese, qelq, e kuqe, e bardhe, 9cm-790126-M

PERSHKRIMI:

Sferë dekoruese, prej materiali qelqi, me diametër prej 9 cm, në ngjyrë të kuqe me dantellë në ngjyrë të bardhë, e pajisur me një shirit në pjesën e sipërme, i cili lejon që të vendoset si një lodër dekoruese në pemën e Krishtlindjeve. Përdoret për dekorimin e ambienteve të ndryshme të brendshme gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim jo-profesional, në ambiente shtëpie, dhe për përdorim profesional, nga kompanitë e organizimit të eventeve.

Materiali : Qelq

Përmasat : 9cm

Ngjyra : E kuqe dhe e bardhe

SHOPPING CART

close