Sfere dekoruese, qelq, e kuqe, 10cm

910 Lekë

Sfere dekoruese, qelq, e kuqe, 10cm-790122-J

PERSHKRIMI:

Sferë dekoruese, prej materiali qelqi, me diametër prej 10 cm, në ngjyrë të kuqe me xixa, e pajisur me një shirit në pjesën e sipërme, i cili lejon që të vendoset si një lodër dekoruese në pemën e Krishtlindjeve.

Përdoret për dekorimin e ambienteve të ndryshme të brendshme gjatë festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim jo-profesional, në ambiente shtëpie, dhe për përdorim profesional, nga kompanitë e organizimit të eventeve.

Materiali : Qelq

Përmasat : 10cm

Ngjyra : E kuqe

SHOPPING CART

close