Set shtepi dhe rreshqitese 06432 P-B

31,500 Lekë

Set shtepi dhe rreshqitese 06432 P-B

PERSHKRIMI :

Mosha e përdorimit 3+

-Instalim i lehtë pa vida dhe mjete.

-Kapaciteti maksimal mbajtës 25 kg

-E qëndrueshme dhe e sigurt I përshtatshëm për fëmijë të shumëfishtë për të luajtur

-Ndihmoni fëmijët të socializohen

-Mund të përdoret jashtë (kopshti)

-Pamje Stylish dhe Dizajn Ergonomik

-Lëndë e parë e përshtatshme për shëndetin e fëmijëve pa substanca kancerogjene

SKU: 59191255 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close