Set rreshqitese Pilsan 07960 P-B

66,500 Lekë

Set rreshqitese Pilsan 07960 P-B

PERSHKRIMI :

-Seti me rreshqitese i markes Pilsan eshte i pershtatshem per me shume se nje femije.

-Kapaciteti mbajtes eshte 3 X 35 kg

-Perfshin rrip sigurimi

-Dimensionet:268 x 236 x 172 cm

-I qendrushem dhe i sigurte.

SKU: 96243513 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close