Rreshqitese per femije 06142 P-B

17,920 Lekë

Rreshqitese per femije 06142 P-B

PERSHKRIMI :

Eshtë bërë nga materiale te përshtatshme për shëndetin e fëmijëve.

Ngarkesa maksimale e peshes  35 kg.

Argëtues dhe i sigurt.

Mundësia e përdorimit në zona të hapura dhe të mbyllura.

Dizajn i fortë dhe estetik.

Nuk ka basketboll në përmbajtjen e produktit.

SKU: 37438778 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close