fbpx

Qese vakumi për ruajtjen ushqimi, 30×600 cm

3,990 Lekë

Qese vakumi për ruajtjen ushqimi, 30×600 cm 800925-M

PERSHKRIMI:

Përdorni qeset tona me vakum për të ruajtur dhe ruajtur ushqimin dhe për të marrë përfitime të shumta, duke ruajtur ushqimin më të freskët, pa dëmtuar në lagështi, ajër, humbjen e shijeve, të kurseni kohë dhe para parandaloni përdorimin e frigoriferit sipas nevojave tuaja – shkurtoni qesen / rollin në madhësinë që ju nevojitet.

  • Tipi : Qese vakumi
  • Përmasat : 30×600 cm
SKU: 25237878 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close