Pjaster qeramik REMINGTON, S1450, temperatura 215°C, ngrohje në 30 sec 80902

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

3,590 Lekë

Pjaster qeramik REMINGTON, S1450, temperatura 215°C, ngrohje në 30 sec 80902

PERSHKRIMI:

Teknologjia NANO e kombinuar me pllaka qeramike mbron flokët me përhapjen natyrale të temperaturës, shmang hidratimin përmes efektit jonizues, rigjallëron flokët dhe zvogëlon efektin elektrostatik.

  • Tensioni : 220-240V
  • Temperatura maksimale (*C) : 215
  • Materiali i pllakës : Qeramike
  • Koha per nxehjen ne temperaturë maksimale (min) : 30 sek
Pjaster qeramik 1 Pjaster qeramik 2

SHOPPING CART

close