Pistoletë ngrohëse, Bosch, GHG 20-63, 2000W, 50-630°C 53338

Bosch

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

32,900 Lekë

Pistoletë ngrohëse, Bosch, GHG 20-63, 2000W, 50-630°C 53338

PERSHKRIMI:

Pistoleta ngrohëse profesionale BOSCH GHG 20-63 është pistoleta ngrohëse më e mirë për punë, siç është saldimi, ngjitja, saldimi i plastikës, heqja e bojës ose tharja. Temperatura mund të rregullohet në hapa nga 50-630°C. Vlerat përkatëse të temperaturës dhe rrjedhjes së ajrit mund të lexohen në ekranin LCD të integruar. Përparësi: mbrojtja e integruar e mbinxehjes parandalon dëmtimin e veglës edhe në rast të gabimeve të aplikimit, siç mund të jetë një hundëz e bllokuar. Nëse temperatura e kufizuar është tejkaluar, ngrohja çaktivizohet. Freskuesja futet në punë për të siguruar ftohje të shpejtë të veglës.

  • Fuqia : 2000 W
  • Temperatura e punës : 50-630 °C
  • Prurja max : 150 – 500 L/ min
  • Regjistër temperature : Po
  • Pesha : 0.7 kg
SKU: 72148711 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close