Pishine Winnie The Pooh 109 x102 x71 cm J

2,799 Lekë

Pishine Winnie The Pooh 109 x102 x71 cm J

PERSHKRIMI :

Pishine Plazhi Winnie The Pooh

Pishine për fëmijë me strehe, me dhoma ajri anesore dhe ne fund per nje qëndrueshmëri dhe rehati shtesë.

 Me dizajn te Winnie the Pooh.

 Përmban një copë riparimi

SKU: 37217814 Category: Tag:

SHOPPING CART

close