Pishinë me lojra për fëmijë, PVC, ngjyra të ndryshme, 229x112x333 cm 790692-M

13,860 Lekë

Pishinë me lojra për fëmijë, PVC, ngjyra të ndryshme, 229x112x333 cm 790692-M

PERSHKRIMI:

Fëmijët do të argëtohen pa masë qendrën e lojërave parahistorike me katër lojëra në një! Rrëshqitni dhe spërkatni në pishinën duke u argëtuar me Dino Hoops dhe Volcanic Ball Roller (me gjashtë topa me ngjyra të përfshirë) Mbajeni ambjentin të freskët me spërkatjen e lëvizshme të ujit Dino Arch që bashkohet me një zorrë uji.

Një rrëshqitëse e butë e përfshirë me një jastëk ulës do të jetë një kënaqësi për të gjithë.

  • Materiali : PVC e butë
  • Ngjyra : Ngjyra të ndryshme
  • Përmasat : 229x112x333 cm

 

SKU: 41439958 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close