Piastër flokësh, Fuego, 35 W, 360 °, qeramike, 110-240 V, 50/60 Hz 802685

Fuego

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

1,990 Lekë

Piastër flokësh, Fuego, 35 W, 360 °, qeramike, 110-240 V, 50/60 Hz 802685

PERSHKRIMI:

Nëse doni që flokët tuaj të stilohen në formën që ju dëshironi dhe ndërkohë ato mos të humbasin shkëlqimin e tyre përdorni këtë piastër flokësh. Teknologjia nano e kombinuar me pllaka qeramike, mbron flokët me përhapjen natyrale të temperaturës, shmang hidratimin përmes efektit jonizues, rigjallëron flokët dhe zvogëlon efektin elektrostatik. Cdo gjë për shëndetin e flokeve tuaj!

  • Temperatura max e ujit : N/A
  • Fuqia : 35 W
  • Terreni : 110-240 V
  • Koha e ngrohjes : N/A
Pjaster Flokesh 1 1 Pjaster Flokesh 2 1 Pjaster Flokesh 3 1

SHOPPING CART

close