Pastrues Ajri AeraMax DX95 OJGA0015

65,800 Lekë

Pastrues Ajri AeraMax DX95 OJGA0015

PERSHKRIMI:

Filtrim me 4 faza të llojit spitalor: pastron në mënyrë efektive ajrin në dhoma të mëdha 300-600 metra katror
Sensori AeraSmart: monitoron cilësinë e ajrit dhe rregullon automatikisht shpejtësinë e ventilatorit për të mbajtur ajrin tuaj të pastruar.
Filtri i vërtetë HEPA me trajtim antimikrobik AeraSafe: heq 99.97% të viruseve, mikrobeve, alergeneve, mykut dhe pluhurit
Teknologjia PlasmaTrue: mjedis opsional që përdor jonizimin për të ndihmuar në heqjen e sigurt të ndotësve të ajrit
Mënyra Aera+: rrit ndryshimin e ajrit me 35% për alergjitë dhe stinët e ftohjes/gripit.

SKU: 38929913 Category: Tag:

SHOPPING CART

close