fbpx

Parfum origjinal aqua di gio absolu Giorgio Armani 100 ml

Parfum origjinal Giorgio Armani 100 ml

Kjo arome tërheqëse për burra krijon një ballafaqim elegant midis aromës së pastër të akuakulturës së freskët dhe ngrohtësisë së aromave të drurit.

Një aromë sensuale dhe afatgjatë për burra, kjo arome bukurie ARMANI eksploron marrëdhëniet dinamike midis njeriut dhe natyrës.

16,500 Lekë

Parfum origjinal aqua di gio absolu Giorgio Armani 100 ml

PERSHKRIMI :

Parfum origjinal Giorgio Armani 100 ml

Kjo arome tërheqëse për burra krijon një ballafaqim elegant midis aromës së pastër të akuakulturës së freskët dhe ngrohtësisë së aromave të drurit.

Një aromë sensuale dhe afatgjatë për burra, kjo arome bukurie ARMANI eksploron marrëdhëniet dinamike midis njeriut dhe natyrës.

 

SKU: 28911247 Category: Tag:

SHOPPING CART

close