Palestra Foresta Chicco P-B

Krahasoni

10,486 Lekë

Palestra Foresta Chicco P-B

PERSHKRIMI :

-Palestra e Aktivitetit e Chicco është kombinimi i përsosur i argëtimit dhe mësimit.

Me ngjyrat e saj të gjalla dhe printimet e kafsheve te ndryshme do te jene ne gjendje ti prekin dhe shijojne tingujt e ndryshem.

E gjithë kjo prodhohet në një material të butë dhe të përkëdhelur për rehati maksimale për të voglin.

-Fëmija juaj do të jetë i lirë të përdorë imagjinatën e tyre për të zbuluar gjëra të reja.

-Stimuj argëtues për fëmijën tuaj.

SKU: 28487281 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close