OPTI WOMEN OPTIMUM NUTRITION (AMERICAN)

4,200 Lekë

OPTI WOMEN OPTIMUM NUTRITION (AMERICAN)

SASIA: 60KAPSULA

OPTI-WOMEN  Vitaminat, mineralet dhe lëndët ushqyese të tjera esenciale janë blloku themelor i ndërtimit të trupit..Ato kontribuojnë në nivelet tona të energjisë, imunitetin, performancën dhe vitalitetin e përgjithshëm.

Opti-Women është dizajnuar si një sistem i plotë i optimizimit të ushqyesve, i kompletuar me botanikë, antioksidantë dhe komponente të tjera .

Duke paketuar 40 përbërës aktivë në një pilulë, është krijuar shumë më tepër se një multi.

Perdorimi :Si një shtesë ushqimore për gratë, konsumoni 2 kapsula çdo ditë me ushqim.

SKU: 71779852 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close