,

Mouse Optik HP M100 1600DPI USB Laptop PC back light gaming Black

HP

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Availability:

15 stok

999 Lekë

15 stok

Mouse Optik HP M100 1600DPI USB Laptop PC back light gaming Black

Me ose pa mouse pad, mausi leviz lehtesisht dhe me precizion te larte. Perdor butonin e rrotullimit per te levizur shpejte dhe sakte ne dokumentet ose faqet qe doni te punoni.
Thjeshte lidhe me kompjuterin nepermjet kabullit USB dhe jeni gati
Rregulloje shpejtesine e levizjes sipas deshires. Sensori optik high-definition leviz lirisht dhe pergjigjet shpejt, qe ju te punoni me precizion dhe mbi cdo lloj siperfaqe
3-butona, (butoni i rrotullimit si buton i trete)

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

SHOPPING CART

close