Mono patinë, Maxi, 5909GZE, rrota me drita led, ngjyre jeshile 54298

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Availability:

Out of stock

4,186 Lekë

Out of stock

Mono patinë, Maxi, 5909GZE, rrota me drita led, ngjyre jeshile 54298

PERSHKRIMI:

Ofron fleksibilitet ne argetimin e femijes tuaj. Me strukture rezistente dhe forme te pershtatshme per fizikun femijenor. Pervecese argetimit maksimal te femijes, ai ofron dhe stervitje te afresive te tije kinetike. Struktura rezistente dhe frenimi i thjeshte me ane te kembes, sigurojne shendetin e femijes. Me aftesi mbajtese deri ne 40 kg. Ideal per argetimin e femijeve nga pese vjec e larte.

  • Ngjyra : Jeshile
  • Pesha max : 40 kg

SHOPPING CART

close