Mbajtëse recipetash, larje në lavatriçe, me zinxhir, poliestër e bardhë, 22x15xH9 cm:211961-M

609 Lekë

Mbajtëse recipetash, larje në lavatriçe, me zinxhir, poliestër e bardhë, 22x15xH9 cm

PERSHKRIMI:

Mbron veshje/rrobat delikate gjatë larjes dhe tharjes në lavatriçe.

Rrjeta e dyfishtë ndihmon për të mbajtur formën dhe lejuar rrjedhjen e lehtë të ujit.

  • Materiali : Poliestër
  • Ngjyra : E bardhë
  • Gjerësia : 22 cm
  • Thellësia : 15 cm
  • Lartësia : 9 cm

 

SHOPPING CART

close