-33%

Mbajtese për Peshqire ose Letra

Krahasoni

800 Lekë 1,190 Lekë

Mbajtese për Peshqire ose Letra-BALK

PERSHKRIMI:

Mbajtese për Peshqire ose Letra.

Materiali: Metalike dhe Plastike.

Nuk keni nevoje te shponi murin, e vendosni me ane te ngjitjes.

Mjaft praktike, pastrohen lehte dhe te thjeshta ne montim.

Mund te vendosni letren higjenike apo peshqire, sipas deshires tuaj.

Dimensionet:26.5 * 7.5 * 11cm.
Materiali:Plastike&Metalike.
SKU: 94468323 Category: Tags: , , , ,

SHOPPING CART

close