Matrapik SDS plus, Bosch, GBH 3-28 DRE, 800W, 0-900 rpm, 3.1-3.5 J 56956

 

 • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
 • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
 • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
 • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
 • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

Krahasoni

96,600 Lekë

Matrapik SDS plus, Bosch, GBH 3-28 DRE, 800W, 0-900 rpm, 3.1-3.5 J 56956

PERSHKRIMI:

Matrapiku GBH 3-28 DRE profesional me SDs-plus ka performancën më të mirë dhe vibracion të ulët. Ai ka një normë ta lartë shpimi dhe normë shpimi 20% më të lartë se çdo trapan tjetër i klasës së tij, si dhe vribracion të ulët (vetëm 12 m/s²) për më shumë rehati në punë falë kontrolluesit të vibrimeve. Kalimi nga shpimi i zakonshëm mbi dru dhe metal në shpimin me goditje mbi beton bëhet në mënyrë të lehtë. Ai ka fuqi të barabartë si në rrotullimim para ashtu edhe në rrotullimin mbrapa.

 • Fuqia : 800 W
 • Fuqia goditëse : 3.1-3.5 J
 • Numri i rrotullimeve në minutë : 0-900 rpm
 • Lloji i mandrinos : SDS Plus
 • Kthim xhirosh (majtas-djathtas) : Po
 • Funksioni : Godites/shpues
 • Shpimi max në beton : N/A
 • Shpimi max në dru : 30 mm
 • Shpimi max në metal : 13 mm
 • Pesha : 3.6 kg
SKU: 97333174 Category: Tags: , , ,

SHOPPING CART

close