Makineri Lidhese C210 Hap 25 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA00430

 

  • Transporti falas brenda Tiranës (6-24 orë)
  • Transporti në të gjithë Shqipërinë 200 lekë (24-72 orë)
  • Transporti në Kosovë 7 Euro (3-5 ditë)
  • Pagesën mund ta kryeni në momentin e marrjes së porosisë
  • Pagesën gjithashtu mund ta kryeni nepermjete Bankes

Për cdo pyetje ju lutem na kontaktoni KLIKO KETU

19,200 Lekë

Makineri Lidhese C210 Hap 25 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA00430
Makineri Lidhese C210 Hap 25 fleta dhe Lidh 450 flete OJAA00430

SHOPPING CART

close