fbpx

Makine Qethje DSP

2,650 Lekë

Makine Qethje DSP-BALK

PERSHKRIMI:

Mjaft praktike dhe ideale per t’u qethur lehtesisht edhe ne shtepi.

Makine me 4 krehera (3mm, 6mm, 9mm, 12 mm).

Tehu preres i cilesise se larte.

Furçe per pastrim.

Vaj per ta perdorur pas qethjes.

Praktike, shume e thjeshte ne perdorim.

Punon me karikim.

Buton ON/OF.

Performance te larte te tehut.

Koha e karikimit eshte 4 ore.

Pas nje karikimi te plote mund te perdoret per 65 minuta.

 

 

 

SHOPPING CART

close