Makine Qethje Dhe Rroje DSP 90062

2,646 Lekë

Makine Qethje Dhe Rroje DSP 90062-UD

PERSHKRIMI:

  • Stilim te ndryshem per floket dhe te mjekren tuaj.
  • Perbehet nga gershere dhe kreher.
  • Pastrohet lehtesisht edhe eshte shume praktike ne perdorim.
  • Paraqet nje kapacitet energjie per 3W e tension 110-240V.

 

SHOPPING CART

close