Makine Ford GT Dhe Spiderman

Krahasoni

6,440 Lekë

Makine Ford GT Dhe Spiderman-P-B

PERSHKRIMI:

Modeli 1:24 i automjetit Spider-Man Ford GT i vitit 2017. 
Modeli metalik është punuar me një paraqitje shumë të saktë dhe të detajuar.

Është një dhuratë e përkryer si për koleksionistët ashtu edhe për fansat e superheronjve.
SKU: 31577599 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close