Lule artificale, në vazo qelqi, polietilen dhe qelq, e bardhë, shishe: 7.5xH14 cm; lule: 7.5xH39 cm 242611-M

1,035 Lekë

Lule artificale, në vazo qelqi, polietilen dhe qelq, e bardhë, shishe: 7.5xH14 cm; lule: 7.5xH39 cm 242611-M

PERSHKRIMI :

Lulet artificiale janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për dyqanet, zyrat dhe shtëpitë.

Përbërja e materialeve me cilësi të lartë, i bënë të ngjashme me lulet e freskëta.

  • Materiali : Polietilen dhe qelq
  • Ngjyra : E bardhë
  • Gjerësia : 7.5 cm
  • Lartësia : 39 cm

 

SKU: 36125858 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close