Lodra Per Femije Stegosaur

Krahasoni

2,800 Lekë

Lodra Per Femije Stegosaur-P-B

PERSHKRIMI:

Attack bëjnë që veprimi i betejës të bëhet i gjallë me një mënyrë krejt të re për të luajtur.

Aktivizimi me dy butona merr veprimin e betejës për lëvizje të frikshme.

Paraqet skulpturë realiste të frymëzuar nga filmi, artikulim plus ngjyra dhe cilësi autentike.

 

SKU: 36155943 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close