Lodra Per Femije Shtepi me rreshqitese Pilsan P-B

36,960 Lekë

Lodra Per Femije Shtepi me rreshqitese Pilsan P-B

PERSHKRIMI:

-Mosha e përdorimit 3vjec+
-Instalim i lehtë 
-Kapaciteti maksimal mbajtës 25 kg
-E qëndrueshme dhe e sigurt
-I përshtatshëm për me shume se nje femije 
-Mund të përdoret per ambjent te jashtem dhe te brendshem
-Pamje Stylish dhe Dizajn Ergonomik
-Lëndë e parë e përshtatshme për shëndetin e fëmijëve pa substanca kimike

SHOPPING CART

close