Lodra Per Femije Shtepi Argetuese P-B

21,840 Lekë

Lodra Per Femije Shtepi Argetuese P-B

PERSHKRIMI:

-Mundësia e përdorimit në zona të hapura dhe të mbyllura

Instalim i lehtë i përshtatshëm për fëmijë të shumëfishtë për të luajtur

E qëndrueshme dhe e sigurt

Dizajn ergonomik, instalim i lehtë

 

 

SHOPPING CART

close