Lodra Per Femije Shkenca e Parfumeve P-B

3,500 Lekë

Lodra Per Femije Shkenca e Parfumeve P-B

PERSHKRIMI:

Një laborator i vërtetë kozmetik me të cilin mund të krijoni
krijime të mrekullueshme të personalizuara: parfume, sapun,
krem ​​dhe kripëra banjoje me aromë.
Ky kit shkencor përmban esenca natyrale dhe përbërës për të
stimuluar krijimtarinë e djemve dhe vajzave.
Shumë aktivitete të propozuara në një manual të pasur që ju
udhëzojnë të zbuloni shkencën e parfumeve dhe kozmetikës.
SKU: 44471699 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close