Lodra per femije Rulot Barbie Me Ushqime P-B

10,040 Lekë

Lodra per femije Rulot Barbie Me Ushqime P-B

PERSHKRIMI:

  • Ju mund të drejtoni një kamion ushqimi dhe të bëni ushqim të shijshëm për klientët me Barbie Fresh ‘n’ Truck Food Truck!
  • Përfshin automjet të gjatë 45cm me grafikë shumëngjyrëshe Barbie në pjesën e jashtme të tij dhe 30+ aksesorë kamioni ushqimi për lojë dhe shprehje krijuese!
  • Kamioni i ushqimit hapet në zonat e lojës për të përgatitur dhe shërbyer ushqim dhe përfshin një sobë dhe tigan,  shirit shërbyes dhe dollapë magazinimi.
  • Kamioni i ushqimit gjithashtu vjen me 30+ pajisje për tregimin e historive.
SKU: 43692895 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close