Lodra Per Femije Rrethore Aziamor P-B

14,000 Lekë

Lodra Per Femije Rrethore Aziamor P-B

PERSHKRIMI:

MULTIFUNCTION 5 NE 1 SWIVEL BLUE Walker interaktiv multifunksional shndërrohet në hapin e parë lëkundës dhe qendrën e veprimtarisë.

Ajo ndihmon fëmijën të marrë hapat e tij të parë me siguri, duke e shoqëruar atë me muzikë.

Thjesht mbështetuni në dorezë dhe filloni të ecni.

Stimulon zhvillimin e orientimit dhe aftësive të shkëlqyera motorike

 

SHOPPING CART

close