Lodra per femije Qenush Qesh&Meso P-B

4,540 Lekë

Lodra per femije Qenush Qesh&Meso P-B

PERSHKRIMI:

Qenushi ka 75+ këngë, tinguj, melodi dhe fraza.
Duart, këmba, veshi dhe zemra që ndriçojnë i përgjigjen prekjes së fëmijës.
Mëson 100 fjalët e para dhe prezanton pjesët e trupit, format, numrat, alfabetin dhe shumë më tepër.
3 nivele të zgjuara të të nxënit në faza që rriten me fëmijën tuaj.
Shtypni dhe mbani zemrën ndriçuese të Doggy për të dëgjuar të gjitha këngët e tij.
SKU: 86239715 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close