Lodra Per Femije Princess Elsa

3,500 Lekë

Lodra Per Femije Princess Elsa P-B

PERSHKRIMI:

Vajza juaj e vogël mund të luajë me magji dy prej miqve të preferuar të Elsa-s menjëherë në pelerinë e saj!

E gjithë ajo që duhet të bëjë është të mbushë shkopin e përfshirë me furçë uji atë në pelerinë dhe të 
shohësh që Olaf dhe Anna shfaqen magjike! 

Pasi ajo thahet furçë dhe zbuloni miqtë e  saj përsëri dhe përsëri!
SKU: 21958467 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close