Lodra per femije Piste Turbo Clementoni P-B

4,840 Lekë

Lodra per femije Piste Turbo Clementoni P-B

PERSHKRIMI:

  • Një pistë plot aktivitete dhe me një makinë lodrash biseduese dhe interaktive.
  • Makina lëviz me efekte realiste zanore, njeh vijën e finishit duke numëruar xhirot e bëra. 
  • Stimulon shkathtësinë, kuptimin e marrëdhënies shkak-efekt dhe imagjinatën
SKU: 12438987 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close