Lodra per femije Nenuco Ne Çerdhe P-B

7,540 Lekë

Lodra per femije Nenuco Ne Çerdhe P-B

PERSHKRIMI:

  • Nenuco Nursery është shkolla e çerdheve Nenuco
  • Ka 4 fusha të ndryshme për të mësuar
  • Perfshin:
  • Qilim me ngjyra për të vegjlit për të mësuar ngjyrat dhe numrat,
  • një tabelë të bardhë  për të kontrolluar frekuentimin dhe motin,
  • një zile dhe një orë për të organizuar detyrat e ditës.
  • dhomen e ngrënies me pajisje të ndryshme; duke kthyer dhomën e ngrënies do të ketë një dërrasë të zezë për pikturë
  • Përfshin më shumë se 10 pajisje shtesë për momentet e ndryshme të lojës
  • Mosha 3+
SKU: 21419213 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close