Lodra Per Femije Lol Surprise Top Secret

7,700 Lekë

Lodra Per Femije Lol Surprise Top Secret P-B

PERSHKRIMI:

Kukull e modës me 20 surpriza.

Ajo është e unike, në modë, përrallore, dhe ajo ka  karakteristika mahnitëse, flokë të bukur

dhe stilin e saj të shkëlqyeshëm mbretëror.
Përfshin një kukull të modës, modele mix, këpucë, këpucë,  aksesorë, një kuti kapele,

çantë, një furçë, një kukull dhe një pako që bëhet një playet e ripërdorshme.

SHOPPING CART

close