fbpx

Lodra Per Femije Lol Glitter

3,500 Lekë

Lodra Per Femije Lol Glitter-P-B

PERSHRKIMI:

Kutia permban 8 surpriza duke përfshirë të gjitha flokët e reja të shkëlqimit lundrues me LOL.

Për herë të parë ndonjëherë, ushqeni ujin e kukullës me shishe, dhe uji zbulon shkëlqim të bukur dhe të ndritshëm brenda flokëve të tyre.

Zhvendosni ato ose madje kthejeni ato përmbys për të parë efektin e mahnitshëm të globit të dëborës.

Mblidhni të gjitha 12 kukullat e reja, vezulluese, të cilat janë gati për Diskun e Dimrit.

Cdo kukull vjen e paketuar në një top të bukur në formë kristali me një front të qartë për t’u përdorur si një rast ekrani.

Shtoni ujë në top për të zbuluar një surprizë tjetër me ngjyra dhe shkëlqim, sepse edhe topi bëhet një glob dëbore.

 

SKU: 97227766 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close