Lodra per femije Loder Zeber Hapat E Pare FisherPrice P-B

5,040 Lekë

Lodra per femije Loder Zeber Hapat E Pare FisherPrice P-B

PERSHKRIMI:

  • Hapat e parë Zebra ndihmon foshnjën në hapat e parë dhe për të zhvilluar aftësinë për të ekuilibruar.
  • Ekzistojnë dy mënyra loje: 1) ndërsa fëmija hedh hapat e parë ai shpërblehet me muzikë të gëzuar – 2) ndërsa luan ulur, Zebra bëhet një qendër e aktivitetit, duke mësuar kështu numra dhe shkronja.
  • Mosha e rekomanduar 6-36 muaj.
SKU: 82944564 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close