Lodra per femije Loder Tullumbacet Robot P-B

6,240 Lekë

Lodra per femije Loder Tullumbacet Robot P-B

PERSHKRIMI:

  • Seti Tullumbacet robote qe zihen ka dy robotë të telekomanduar me sy të ndriçuar nga LED të gatshëm për betejë.
  • Vendosni tullumbace në mbajtësen speciale dhe sfidoni kundërshtarët me grushte të zgjeruara.
  • Mosha 8vjec+
SKU: 35815775 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close