Lodra per femije Loder Treni Prek&Meso P-B

2,840 Lekë

Lodra per femije Loder Treni Prek&Meso P-B

PERSHKRIMI:

  • Një tren i butë i plotë me lokomotivë dhe vagonë ​​për të luajtur dhe për të eksploruar me duart tuaja.
  • Rrotat lejojnë që treni të lëvizë dhe të tërheqë trenin me vagonët e tij, të shpikë shumë histori dhe të udhëtojë me imagjinatën pa kufij.
  • Me trenin me formuese te buta te markes per femije clementoni femija do te zhvilloje aftesite e tij manuale.
SKU: 58479539 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close