Lodra per femije Loder tavolina e aktiviteteve Chicco P-B

5,740 Lekë

Lodra per femije Loder tavolina e aktiviteteve Chicco P-B

PERSHKRIMI :

Tabela e Aktivitetit Chicco
-Tabela e re e aktivitetit Chicco është një tryezë elektronike me shumë aktivitete manuale për të ndihmuar në zhvillimin e shqisave dhe aftësinë për t’u përqendruar.

-I përshtatshëm nga 10 muaj
Tabela e veprimtarisë elektronike me shumë mundësi të ndryshme për të luajtur
-Muzikë për përqendrim
-Dritë e butë
-Çelësi i heshtur
-Kameleon – i mbuluar me një pëlhurë të butë; tingulli dhe drita aktivizohen kur shtypen
-Ladybird – kur shtypet, hap krahët dhe tregon një befasi të vogël
-Caterpillar – me 4 butona luhet muzikë dhe efektet e ndriçimit aktivizohen
-Liqeni i xhelit – ndjejeni liqenin me dorën tuaj, lini gjurmën tuaj dhe gjeni peshqit e fshehur
-Shapes Area – 3 forma të strukturuara që aktivizojnë muzikën dhe efektet e ndriçimit kur vendosen në kornizën e duhur
-Materiali: Plastikë
-Tabela e gjithanshme e aktiviteteve për promovimin e shqisave të vogëlushit tuaj premton aventura emocionuese për funksionet e saj të shumta. Çdo stimul muzikor dhe shkëlqyes është i kalibruar, duke ndihmuar fëmijën tuaj të përqendrohet në atë që po bën.

-Nëse fëmija juaj kryen një veprim, liqeni qendror i xhelit ndizet me një efekt dritë qetësues. Në të njëjtën kohë, muzika për përqendrim luan tinguj natyralë. Tingulli mund të fiket për të ndihmuar fëmijën tuaj të përqendrohet vetëm në stimujt e dritës dhe veprimet që ata po kryejnë.

Nëse fëmija juaj nuk mund të qëndrojë më, thjesht hiqni këmbët. “Tavolina” gjithashtu mund të hulumtohet dhe gjatë uljes.

 

SKU: 72625246 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close