Lodra per femije Loder rake majmun Chicco P-B

1,340 Lekë

Lodra per femije Loder rake majmun Chicco P-B

PERSHKRIMI:

• Ai do të magjepset nga tingujt dhe muzika që aktivizohen duke shtypur butonin e kuq,

• Boria ka një pasqyrë për të tërhequr fëmijën me efekte drite,

•Femija  juaj magjepset nga lodrat që prodhojnë tinguj dhe muzikë.

• Të përjetojë aftësinë e tij për të tronditur dhe goditur për të shkaktuar një efekt të plote, duke filluar kështu të perceptojë pasojat e veprimeve të tij.

SKU: 35471845 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close