Lodra per femije Loder Lule me sensor Chicco P-B

2,340 Lekë

Lodra per femije Loder Lule me sensor Chicco P-B

PERSHKRIMI :

-Lulja Ndijore është një lojë  elektronike ndijore për të lënë të vegjlit të eksplorojnë me shqisat e tyre dhe t’i ndihmojë ata të zhvillojnë aftësinë për t’u përqëndruar.

-Ajo ofron shumë aktivitete manuale dhe stimuj të kalibruar:

-Sa herë që foshnja fut një petal, drita qendrore ndizet ngadalë me një efekt të venitur dhe drita ka të njëjtën ngjyrë të petalit;
-tre petalet kanë cilësi të ndryshme për të stimuluar prekjen e tyre;
-të dy stimujt e lehtë dhe muzikorë kalibrohen në mënyrë që të ndihmojnë foshnjën të zhvillojë aftësinë e tyre për t’u përqendruar në aktivitetet e vazhdueshme;
-lodra ofron mundësinë për të aktivizuar modalitetin e heshtjes, në mënyrë që ta lini foshnjën të përqendrohet vetëm në stimujt e dritës.

-Falë të gjitha këtyre veçorive, kjo lodër është e përshtatshme për çdo fëmijë sipas nevojave dhe aftësive të tyre specifike.

SKU: 95789784 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close