Lodra Per Femije Loder kamion Avengers

6,300 Lekë

Lodra Per Femije Loder kamion Avengers P-B

PERSHKRIMI:


Luaj dhe argëtohu me kamionin e ri të Avengers të shndërruar në zonë të 

lojërave. 

Përbëhet nga një kabinë dhe një  rimorkio e shkëputshme, me të cilën

 mund të luani sa të dëshironi dhe ku dëshironi,
 
bëhuni Avengers dhe luani me ta.

Dimensionet e produktit: 73 x 46 x 28 

SKU: 96299378 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close