Lodra Per Femije Laborator Kimie P-B

2,240 Lekë

Lodra Per Femije Laborator Kimie P-B

PERSHKRIMI:

Një grup i lehtë dhe tërheqës për të zbuluar kiminë në sigurinë e plotë dhe për të kryer 60 eksperimente!

Ai përmban një seri të plotë të instrumenteve laboratorike dhe shumë substanca për të vëzhguar, eksperimentuar dhe krijuar reaksione të vërteta kimike.

SKU: 74879445 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close