Lodra Per Femije Laborator Fosile ‘Clementon’ P-B

2,240 Lekë

Lodra Per Femije Laborator Fosile ‘Clementon’ P-B

PERSHKRIMI:

Ky kit shkencor do t'ju ndihmojë të kuptoni botën e paleontologjisë dhe të kuptoni se cilat janë fosilet. 
Me pajisjet e pasura me kusht që ju të mund të nxirrni në
dritë mbetjet e organizmave që kanë jetuar miliona vjet më 
parë! Modeloni balta dhe përzieni llaçin për të riprodhuar
gjetje të mrekullueshme fosile dhe dekorojini ato siç
dëshironi me temperën! Kompleti gjithashtu përmban modele 
plastike të fosileve detare për t'ju ndihmuar të krijoni 
koleksionin tuaj të çmuar personal.
SKU: 35624667 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close