Lodra per femije kukull Barbi Cake Bakery P-B

4,840 Lekë

Lodra per femije kukull Barbi Cake Bakery P-B

PERSHKRIMI :

Lojërat zbukuruese të tortave Barbie është lodra perfekte krijuese për kohën e lire.

-Përfshin një kukull Barbie bukëpjekëse me flokë biondë dhe shumë pajisje, një  kuzhine, furrë me ngritje tortash dhe vitrinë, brumë Barbie, vegël për dekorimin e tortës, 3 klishe, copa tortash, formues brumi, çantë ëmbëlsirash, regjistër, server tortash, vend vendosje dhe kutia për të paketuar torta.

Kukulla e bukëpjekësit Barbie vjen me një lojë të ëmbël që i lejon fëmijët të pergatisin, të dekorojnë dhe shfaqin ëmbëlsira duke përdorur brumë Barbie dhe karakteristika argëtuese të punës!

Ishulli i furrave ka një furrë me një kallëp të lëvizshëm për 2 ëmbëlsira, një të madh dhe një të vogël, për të krijuar ëmbëlsira me 1 ose 2 shtresa!

SKU: 84367863 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close