Lodra per femije Kosh Basketballi Clementoni P-B

3,540 Lekë

Lodra per femije Kosh Basketballi Clementoni P-B

PERSHKRIMI:

  • Një shportë argëtuese dhe një qendër e pasur e aktivitetit elektronik për të luajtur, argëtuar dhe lëvizur!
  • mëson numra duke njohur hapat e topit në shportë.
  • Prezanton shkronjat e para dhe numrat e parë.
  • Kjo shportë këndon këngë të gëzueshme, me shumë fraza brohoritëse, për ta argëtuar fëmijën gjatë lojës.
  • Një dizajn modern dhe shumëngjyrësh me karaktere në formë kafshe të dizajnuara për të kapur kuriozitetin e të vegjëlve.


SKU: 34914114 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close