Lodra per femije Ferma e Kafsheve FisherPrice P-B

7,540 Lekë

Lodra per femije Ferma e Kafsheve FisherPrice P-B

PERSHKRIMI:

  • Little People Fisher-Price Happy Animal Farm është një lojë me aktivitete të mbushura për fëmijë 1 vjeç dhe parashkollorë.
  • Duke shfaqur një hambar, derr, pulë, lopë, viç dhe faktor Jed, ky komplet lodrash në fermë i mëson fëmijët se si të kujdesen për të gjithë miqtë e kafshëve.
  • Falë hapësirave të ndryshme të lojërave dhe veçorive interaktive, fermerët tuaj të vegjël do të kënaqen duke luajtur lojëra krijuese me role me aktivitete në fermë.
  • Fëmijët mund t’i thërrasin kafshët duke i rënë ziles metalike.
  •  Gjithashtu, duke shtypur butonat, ata mund të aktivizojnë këngë dhe tinguj qesharakë që mësojnë se si të kujdesen për të tjerët.
  • Little People Fisher-Price Happy Animal Farm është më shumë se një fermë, është një shtëpi për të gjithë miqtë e rinj të të voglit tuaj.
SKU: 12253743 Category: Tags: ,

SHOPPING CART

close