Lodra Per Femije Cicciobello Storytelling

Krahasoni

16,800 Lekë

Lodra Per Femije Cicciobello Storytelling P-B

PERSHKRIMI:

Cicciobello,është shoku i lojërave dhe i përgjumur për fëmijët.

Thjesht shtypni dorën e tij të vogël për të dëgjuar 12 tregimet dhe 2 këngët e para ngarkuara ose audio të personalizuara.

Por loja nuk mbaron këtu.

Cicciobello mund të kërkojë për biberonin e tij ose shishen e tij dhe gjithashtu të japë magji të lehta reale me projektorin e tij.

Kukulla ka një trup të butë për t’i bërë tingujt më të këndshme, shkëlqen në veshjen e errët dhe një projektues të dritave të vendosura në bark.

Shtypni dorën e saj të vogël dhe tregoni një histori ose këndoni një këngë.

Kalo tastin për të dëgjuar ose ndaluar dëgjimin.

Butoni Play / Stop për të kaluar në një histori ose këngë tjetër.

13 minuta regjistrim

SKU: 81612449 Category: Tags: , ,

SHOPPING CART

close